2021 m. konkurso laikas

Konkursas vyks kovo 18 d. nuotoliniu būdu dalyviui prisijungus prie savo paskyros adresu ekengura.lt.
Dalyviui privalu žinoti el. pašto adresą, kuriuo registravosi, slaptažodį, kurį sugalvojo, ir unikalų dalyvio kodą, kurį gavo registracijos metu.
Jei pamiršote dalyvio paskyros slaptažodį, jį galite pasikeisti čia.

Konkurso pradžios laikas ir trukmė

Konkurso pradžios laikas ir trukmė priklauso nuo dalyvio amžiaus grupės.

Amžiaus grupė Klasė Konkurso trukmė Konkurso pradžia Konkurso pabaiga Papildomai skirtas laikas
dalyvio kortelės pildymui
Nykštukas 0 klasė
1 klasė
2 klasė
50 min. 10.00 val. 10.50 val. 20 min. (iki 11.10 val.)
Mažylis 3 klasė
4 klasė
75 min. 12.00 val. 13.15 val. 20 min. (iki 13.35 val.)
Bičiulis 5 klasė
6 klasė
75 min. 13.00 val. 14.15 val. 20 min. (iki 14.35 val.)
Kadetas 7 klasė
8 klasė
75 min. 14.00 val. 15.15 val. 20 min. (iki 15.35 val.)
Junioras 9 klasė
10 klasė
75 min. 15.00 val. 16.15 val. 20 min. (iki 16.35 val.)
Senjoras 11 klasė
12 klasė
75 min. 15.00 val. 16.15 val. 20 min. (iki 16.35 val.)
Ekspertas 2021 m. Eksperto amžiaus grupei konkursas nebus vykdomas.

Visi lentelėje pateikti laikai suplanuoti Lietuvos laiku.
Pasibaigus papildomai skirtam laikui, dalyvio atsakymai nebebus priimami, todėl labai svarbu išsaugoti atsakymus dar preiš jam baigiantis.

Pasitreniruoti, kaip žymėti ir išsaugoti atsakymus, galite čia.

Prasidėjus konkursui, dalyvio kortelėje atsakymus galėsite saugoti tiek kartų, kiek reikės, bet kol nesibaigė amžiaus grupės konkursas ir papildomai atsakymų išsaugojimui skirtas laikas.

Konkurso partneriai

VU LMMA NSA LMD LMNSC SMM GVA TEV INFO-TEC INFO-TEC